Som unes màquines

28 06 2010

Això és un no parar. Ens estem convertint en maquinorras. Qualsevol excusa és bona per organitzar una excursió, participar en una cursa, sortir a caminar … Comencem a estar col.lapsats, tant que la informació per actualitzar la web se’ns s’acumula, així que anem a comentar les últimes “aventures” en un 2×1 : ascensió al Santuari de Núria i Micro Trail Mont Marc.

SANTUARI DE NÚRIA DES DE QUERALBS

En Ferran vigila el remat, camí del Santuari.

Nombrós grup el que es va donar cita a Queralbs per recórrer els 7 km i aproximadament 750 metres de desnivell que separa aquest petit poble del Santuari de Núria.
Cada un al seu pas, des dels més petits fins als menys petits tots arribem a dalt amb el respecte del cel, que no va plorar fins una mica després d’iniciat el procés de seure a la taula i menjar.
El recorregut, preciós i abundant en aigua, ens va permetre muntar l’excursió segons les preferències personals, des de qui va preferir pujar corrent fins qui va triar baixar en tren-cremallera, passant pels que van seguir ruta fins Fontalba i després descens per la pista fins a Queralbs, els que van aprofitar per buscar algun tresor (geocaching) o els que van pujar i van baixar a poteta malgrat la pluja. Una mica de tot.
Al final, amb el ritme del cor a pulsacions normals i la respiració tranquila, tots satisfets a caseta i parlant de quina seria la propera: A LA COSTA BRAVA!ç

Totes les fotos de la Concep, en Francesc i en Joan Carles, aqui.

MICRO TRAIL MONT MARC

Part del BSM al cim del Serrat de Sant Marc durant la MTMM2010.

La primera edició del Micro Trail Mont Marc (MTMM) va estar la mar de bé. Bé en participació (més de 50 caminadors i corredors). Bé en voluntaris (uns 25). Bé en organització (més o menys tot va funcionar). Bé en col.laboradors (ajuntament, Fortmatges Bauma, Obres i Construccions Camprubí, Farmàcia de Borredà i Cal Ferrer). Bé en suports (Supermercat Sant Marc, Cal Salvadó, Carnisseria Ramon Cunill, Forn de pa i Pastisseria de Borredà …). Bé en … Tot.
Molts dels assistents han expressat la seva sorpresa pel recorregut, l’aperitiu, el menjar, el ben organitzat que estava, el bons que són els productes de Borredà i, sobretot i important, per lo bonic que és el poble i acollidora la seva gent. El Borredà SMOU va tenir una presència destacada entre el grup de caminadors i també entre els corredors. Va destacar Roger Camprubí, que s’està convertint en el Kilian Jornet de Borredà. El nano només va necessitar 1h13m per recórrer els 10km i 1000 metres de desnivell acumulat. ¡Màquina!
Des d’aquí agraïm i nombrem oficialment fills adoptius del Borredà SMOU als amics de fatigues Francesc i Rosa, d’Esparreguera i del CAM, i en Joan Carles Soto, de Mango – CEP, per acceptar formar part de l’organització del MTMM2010 marcant el pas dels grups de caminadors. També agrair als representants del CAM que acudissin a la cita al primer crit. A la familia Lleida & Cia que va cubrir diferents aspectes organitzatius i participatius. A l’Oriol Albero, que va pujar al cim per fer-nos fotos. Al Joan Rota, la Maria Ortega i en Jordi per posar música al patiment. A la Maria Àngels per fer de cangur. Als que van vetllar per la nostra seguretat a la carretera (Pepe i Lluís), Al Massana per la seva predisposició a fer la feina ben feta, a l’alcalde Joan Roma per adreçar-nos unes paraules (les justes, ni moltes ni poques)…  Agrair a la Penya Blaugrana de Borredà, en especial la Conxita, en Jaume i la Carme, treballar com van treballar. Finalment, agrair tots els participants i els voluntaris que no he pogut anomenar aqui haver fet possible aquest primer MTMM. Ara s’ha de començar a pensar en algo més… Dur?
Totes les fotos d’en Lluís Lleida, Oriol Albero i Sònia Troyano, aqui.
Gràcies a tots.
Lluís Lleida


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: