Tres cims a preu d’un

13 09 2010

El 12 de setembre passarà a la història del BSMOU com el dia en què molts dels seus components van pujar el seu primer pic. De fet, van ser tres els cims assolits: Serrat Voltor, Creu de Ferro i Gallina Pelada.
El punt d’aventura el va posar al Serrat Voltor, ja que el seu cim només és accessible superant tres curts trams d’escalada de segon grau, una mica aeris al flanqueig. Per la resta, grandioses vistes i grans espais.
Desprès de cinc hores i quart d’excursió, acabem a la Font Freda amb un picnic en el qual van destacar les “empanadilles” de la Rosa i el pastís de formatge de la Concep (comprat a la II Fira de Formatges Artesans de Catalunya, que se celebrava aquests dies a Borredà), tot això regat amb cava “Made in Cal Francesc d’Esparreguera”. Van caure tres i 36 “empanadilles”, tot i que tothom duia beguda i menjar!
Menció especial a la nouvinguda Teresa, que es va estrenar amb èxit en el BSMOU. Cal mencionar també el vuit que vam notar amb l’absència dels Camprubí-Gallet, amb els que tornarem per repetir l’ascensió.
Els participants van ser: Concep i Ferran, Rosa i Francesc, Àngels i Lluís Ll., Teresa, Joan i Lluís P., Andreu i Joan (ambdós de Gósol). El dia, esplèndid i sense incidències.
Les fotografies són de Lluís Preter, Francesc Albero i Lluís Lleida.
Propera sortida: Pic de Bastiments pel Pic de la Dona, a Vallter, amb BSMENJA al Sant Roc de Camprodon. Data encara per determinar.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: